I sjalva verket ar Tinder saken da framsta dejtingappen samt Facebook

I sjalva verket ar Tinder saken da framsta dejtingappen samt Facebook

Facebook dating befinner sig (och kommer mojligtvis att fortbesta) fullstandig okostligt. Saken dar sociala mediejatten kraver uteslutande att du laddar ne appen, eftersom det sta ha icke finns e skrivbordsversion.

Det finns salede markli relevanta alternativ at Facebook Dating, som samtlig riktar sig till skilda malgrupper

“Egentligen vart det enbart ett tidsfraga fore Facebook samt hade nagon dejtingsektion. Sjalv kanner manga tva saso allaredan age traffats i Facebook-grupper, darfor att de alltid har funnits. Mig ingen anin forsavitt det befinner si logiskt att en nytt “swipe knipa go”-lage omedelbar inneha oppnats aterigen. Sjalv befinner sig intet djavul utav den. Mi skulle innehava foredragit en ovrigt koncept, skada flera utav mina kompisar befinner sig absolut overtygade om FB-dating. Dom uppge att det ar mindre ytligt annu Tinder.”

Facebooks dejtingapp var efterlangtad inom Tyskland sam populariteten ar motsvarande hog. Konceptet har ick uppfunnit hjulet pa nytt, darfor att det finns e dussin liknande appar. Det som befinner sig bra befinner si att Facebook separerar omradet emellan image forut sociala medier och dejtingprofil. Det saso befinner sig obehagligt befinner si att “vanners kompisa” mycket visas som propa kungen partner inom listan. Den som soker nago forhallande vill nog icke hava sin basta vans bas som proposition.

Flertal konsument befinner sig allaredan skeptiska at Facebook nar det galler okrankbarhe och datorer inte. Det realitet att nagon Facebook-profil kissbrides.com tvingande länk befinner si obligatorisk befinner si e grandiost irritationsmoment samt age allareda varit foremal forut brysk bedomning villi Tinder. Genast behover n ick langre ett FB-profil for att hantera Tinder, andock n behover nagon darfor att forbruka Facebooks dejtingapp. Det skulle besta intressant att granska ifall frikoppling skulle resultera en forhojning fran antalet nyttjar.

“stav undertecknad sjal befinner sig Facebook Dating-appen ick nago rival till Tinder, inte me snarare en komplement. I synnerhe darfor att Facebook ar kostnadsfri kan det ej forstora att aga appen kungen din telefon samt att placer nasan i vat nar du dejtar. Tinder kommer mojligtvis att befinna den framsta dejtingappen stav forgott sam speciellt nar det galler ytlighet kommer det aldrig att foreligga nagon viktigt rivalite.”

kommer antagligen ej heller att forandra sa kopiost. Saso Erik uppge, varfor gottgora Tinder tillsammans Facebook nar herre kan komplettera det?

Tinder borde fast an icke finnas alltfor oomtvistlig gallande sin monopolstallning. Stav aven om Facebooks flaggskepp inneha haft en diger vax, odla vander det sig samt mo generationen efter 30 ar. Och det befinner si har sasom Tinder inte kan sloka med! Den saso befinner sig slut 28 ar villi Tinder tvungen ej enkom betala mer, utan har ocksa farre chanser!

Vilka val finns det mot Facebook Dating?

“sjalv inneha flertal dejtingappar kungen grima telefon samt jag tycker att det befinner sig enastaende att skrida atskillig annorlunda vagar. Jag ager Lovoo, Badoo, Tinder, Facebook Dating App och Yodel (aven om det sistnamnda ick befinner si ett dejtingapp). Sjalv har kontakt tillsammans de dar samtlig, chattar samt har ett traff da och da.”

Forutom Tinder befinner sig Badoo och Lovoo rentav bland do storsta dejtingapparna sasom befinner sig mest kanda ino tysktalande lander. Jodel, daremo, befinner sig en studentapp saso ar aktuell darfor at instruera kanna folk tack vare flera dejtingkanaler. Men rackvidden befinner si betydligt lagre har.

Nar du letar postumt en partner finns det dock dessutom klassiska dejtingbyraer som Lemonswan, Parship alternativ populara samt valrenommerade singelborser sasom LoveScout24, sasom ocksa finns saso appversioner.

Slutsats Facebook Dating ar en fangslande expansion bruten den sociala mediejatten och bor i alla fall befinna vart att dryfta for alla efterso dess kostnadsfri nytta. Det kostar noll annat ann lite tid att enbart fanga glim samt undersoka om dejtingappen befinner sig ett val nar n soker nagon partner. Det aterstar att se hur FB Dating kommer att spridas i landsbyg samt forsavitt ett gratisversion kommer att inforas en gang. Marc Zuckerberg uppfann sannerligen inte det har komplettering itu hygienisk valgorenhet!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다