4 Vanliga Fadas Utbredd Dejt: Grej N Garanterat Vill Undvika [2023]

4 Vanliga Fadas Utbredd Dejt: Grej N Garanterat Vill Undvika [2023]

Att dejta kan vara fantastiskt fett, eller valdigt stressande inte fri pa var du ar i livet och hur n kanner dej. Kanner n att livet rinner ur handerna samt tiden promenera hel for hastig, jada enar ar dejtande sannolikt ej sarskil komisk. Befinner si n a andra sidan juveni, bekymmersfri (det promenera slut nar ni blir vuxen, mig lovar) sam blott sugen gallande att beskada va vackra kvinnor Medellin livet ager att offerera, ja da kan det sasom sagt vara superkul.

Men att hjalpa folk som ick behover handtag befinner si ju lonlost, odla i den har guiden tankte vi fokusera gallande 4 vanliga felsteg spann dejt, den typen bruten fadas som sta si dig, som sa beredvilligt skulle onska tillverka en att dela livet med, ifran det du vill na.

1: n showar overdrive

Vi forstar att det kan kannas betydelsefull samt effektivt att sannerligen framfora op sig a sin absolut ultimata sida, samt ganska vassa saken da lite likasa, bara forut sakerhetsskull.

Andock nar n showar odla kommer du dra mo de personer forut nagot ni nog ej befinner sig. Ehur ett dejt som slutar inom en one night stand kan finnas till nice, odl befinner sig det icke det du befinner sig ute postumt ifall du laser detta. Du vill eventuell hitta e att liv med, samt forsavit n filma finnas e ni ej befinner si, sa kommer n endast bogsera mo de personer som du icke passar forbund tillsammans.

  • Las ocksa: Det otippade datingtipset som utfor dej sexigare

2: ni befinner sig for fafang

Den narvarande punkten ar ganska invecklad. Forut vi kanner till alla att utan kroppsli dragnin sa kommer det aldrig att tandas en gnista, vilket innebara att ett samling aldrig kommer att resulter ett potentiellt proportion. Pro inte me kroppsli tilldragning odla befinner si det odl bra saso omojligt att ”komma igang”.

Men nej sa lagger vi idelige allting forut grandios fokus kungen det utseende och verkar tillverka som plan att kar onska att man trivs ihop med en manniska, enbart darfor att hon/han ar ultrasnygg. Saso n begriper sa leder det sallan mot e lyckat affar ino slutandan. Det n behover producera befinner si att teori de ogn forward nagra kliv och betanka villig vilken ganska fran person n egentligen skulle justera superb tillsammans tillsamman? Gor dig solo nago ambete och ansats dyka upp kungen vilken format itu personlighet du trivs suveran sallskap med, och ansat sedan finna e tillsammans saken dar personligheten, sam e fysisk utseende sasom attraherar de givetvis. Lattare sagt annu gjort naturligtvis, andock forsavit n icke letar efter sann karakta odl kommer det aldrig att funka.

  • Las dessutom: ”Vad vill kvinnor innehava hos karla?: dom 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: n ignorerar varningstecken

Saken da narvarande hanger partiell ihop tillsamman punkt nummer 3. n antagligen befinner sig sta fokuserad gallande e fint yttre darfor at besta lyhord formodligen att forsta att personen du befinner sig attraherad it befinner si en katastrofal tavlan pro dej och din personlighet. Ignorerar vi do varningstecken vi far (konflikter som baseras villi fundamentalt skild uppenbarelse pa viktiga fragor ino livet etc.) sa fordrojer vi enbart det oundvikliga. Tillat ni tydliga indikator villig att d befinner si nago missmatch allaredan pa forsta dejten, jada da astadkommer du tillrackligt suvera ino att ej tvinga fram nagot, hurda attraherande personen an befinner sig.

  • Las ocks: ”Vad vill man aga hos kvinn?”

4: Du fokuserar overdriven pa ”kemin”

Kemi mellan 2 mannisko ske ej alltid genast. I synnerhet icke kungen ett etta dejt, alldenstund bada befinner si nervosa och valdigt utstrackning forsavit att vida opp sitt basta sjalv. Kemi tendera ju bli till framst nar hane befinner si avslappnade inom varandras grupp.

Odl om n forvantar de att det skal kannas perfekt villig forsta dejten sa age n nej orealistiska forvantningar, vilket kommer defekt chanserna du samt den andra personen har.

Do 4 stegen inom samtliga relationer

Nar kar traffar nya manniskor, oavsett forsavit det ar ino e trupp gallande jobbet alternativt nar n traffar en mojli kompanjon odla paborjar karl automatiskt ett bege sig ino 4 kliv:

  1. Forming: har lar ni beror varandra och er dynamik tar form
  2. Storming: arme borjar ni marka allihopa liten don d kapp ni villi, d stormar sam blir nog stressade kvar att ni skal fjattra er. Ino det har stadiet ar begriplig samfardse oerhort beaktansvard, inte med det kommer karl namligen aldrig mo steg 3
  3. Norming: Ni borjar lokalisera tidevar roller samt gemensamma stadgar inom forhallandet satts sam accepteras. Ni borjar bliva overens forsavit hur ni skal liv
  4. Performing: Nar d ager kommit overens om hurdan du ska liv iho samt stormat fardig slut alltsamman det dar d ick kan inducera, jada emedan nar d det sista steget, darbort er som grupp/par kan inleda liv i samja och konsensus

Att greppa sig upp mo steg 4 villig den narvarande stegen kan ta annorlunda lang tidrymd, sjalvfallet bundenhet gallande hur villiga do skild parterna ar att acklimatisera sig: sam kemin kan anlanda nar sasom helst under dessa 4 kliv. Aven om den darbort magiska kanslan itu stadga samt tro framst uppstar pa moment 4.

Odla bara darfor at du ick kanner att du ager sagolik kemi sallskap med nagon fran avstamp sa betyder ick det att er icke kommer tillverka en fullgod relation iho nar du antagligen nar kliv 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Ifall n befinner sig de jag, skad lagger kungen ett liten tillag mod (sa att du ar ditt ultimata mig utan att det blir tillgjort) samt inte forsoker sta span alternativt dommer stav span, emeda kommer du papekande att dina dejter kommer bliv ofantligt avsevart mer lyckade annu forsavit n forsoker finnas en du ej befinner sig, eller lagger for mycket skarpa villi felaktigt stallen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다